Telefonisch advies

Telefonisch advies

Telefonisch advies

Wat moet ik doen als een opdrachtnemer zijn verplichtingen niet na komt? Hoe regel ik een gedegen UAV Directievoerder en Toezichthouder. Welke vergunningen ben ik nodig voor mijn plannen? Hoe doe ik een EMVI aanbesteding en wat zijn de regels hier voor? Iedere Opdrachtgever, maar ook Opdrachtnemer in de GWW sector heeft vragen. De Adviseur landelijk gebied van GWWbeheer weet raad! profiteren van een unieke service: telefonisch advies door een ervaren adviseur. Of heb je uitgebreider advies nodig? Dat kan ook.

Zo bereik je onze adviseur:

Telefonisch op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-29495946.
Stel je vraag direct online via het contactformulier. We bellen je spoedig.
Mail je vraag naar Info@gwwbeheer.nl Vermeld daarbij wel je vraag en je telefoonnummer.

 

Extra ondersteuning van GWWbeheer

– Ondersteuning bij RAW bestekken of UAV-GC contracten
Meegezogen in een tijdverslindend en energie vretend projecten? Vragen over de juiste contractvorm? Opdrachtgevers en Opdrachtnemers hebben dikwijls behoefte aan extra ondersteuning, informatie en advies bij projecten. GWWbeheer Adviseert en staat je met raad en daad bij.

– ARW Aanbesteding
Zet je de juiste stappen in een ARW procedure? Kan ik iemand uitsluiten? Zeker in tijden van EMVI aanbestedingen is het goed te weten wat de exacte handelswijze is en welke koers je moet varen om je doel te bereiken. Advies Aanbesteden van GWWbeheer helpt daarbij. Je procedure wordt door onze adviseur doorgelicht. Hierbij wordt gekeken naar compleetheid en juistheid.

De voordelen van de extra diensten van GWWbeheer
– Kort en intensief adviestraject. Je krijgt snel duidelijkheid over je specifieke vraag
– Persoonlijke begeleiding
– Onze adviseur is iemand die zelf contracten en bestekken maakt, aanbestedingen en uitvoering begeleid  en heeft daarnaast uitgevoerd als aannemer. Hij spreekt de taal van de Opdrachtgever en de Opdrachtnemer.

Belangstelling?
Neem voor meer informatie over de extra begeleiding van GWWbeheer Advies contact op via 06 – 29495946 of stuur een een e-mail »

Advies vragen